Alla artiklar

  • Yvonne Ryding älskar att vara mormor!

    Det var inom sjukvården 19-åriga Yvonne Ryding hade sin framtid. Hon skulle bli narkossköterska eller barnmorska. När hon efter lång övertalan anmälde sig till 1984 års Fröken Sverige-tävling anade hon inte att det skulle ta hennes liv i en helt annan riktning.

  • Våra finaste loppisfynd!

    Sommartider är också härliga loppistider. Nu är det tid att ge sig ut på skattjakt och leta på samlarmarknader, auktioner och prylgömmor. Ett fynd är ju något man tycker alldeles extra mycket om – även om värdet inte alltid är så stort. Här visar vi på redaktionen upp våra personliga favoriter.

  • Njut av ljuvliga sommarbuketter!

    Den sköna värmen fick blomningen att komma igång tidigt denna sommar.

  • Tennisen blev Abdallahs väg in i Sverige

    När den syriske läkaren Abdallah Almohummad 2014 kom till Sverige blev tennisen vägen in i samhället. Dessutom fann han, på tennisplanen, en nära vän i göteborgaren Hans Narkander.

  • Blåbärscheesecake

    Ugnsbakad cheesecake med en botten gjord av cookies och med en underbart krämig fyllning med blåbär. Kakan behöver stå till sig lite efter gräddningen. Täck över med lite folie i ugnen om den blir för mörk.

  • Västerbottenpaj med kantareller

    Ge den klassiska västerbottenpajen en ny twist med goda kantareller. Den smakrika osten passar bra ihop med svamparna. Servera med en krispig sallad.

  • Hemgjord kräftlag

    Du behöver 1 kg frysta kräftor Lag 2 l vatten 1.25 dl grovsalt sockerbitar 1 dl öl dillkronor Gör så här 1 Blanda samman vatten,…

  • Kryddiga kycklingben

    Alltid gott att knapra på innan eller efter kräftorna. Här har vi smaksatt kycklingen med ajvar relish som du hittar på burk i din butik, finns både i styrkan stark och mild, välj själv. Kanel och lite koriander ger en ljuvlig smakupplevelse.

  • Augustisallad med rostad potatis

    Härligt generös sallad där du kan välja själv om du vill grilla eller steka en del av ingredienserna. Vid serveringen toppar du salladen med brynt smör och lite citron.

Scroll to Top