Alla artiklar

  • Små vitlöksbröd

    Baka gärna bullarna i god tid. Bara att ta fram ur frysen och värma på i ugnen precis innan gästerna kommer.

  • Västerbottenpajer med kräftor

    Ingen kräftskiva utan Västerbottensost. Här i goda små pajer med god kräfttopping.

  • Miniskagen

    Små munsbitar på stående fot att börja kvällen med. Gör dem gärna riktigt små. Hela biten ska helst få plats i munnen i en tugga. Annars finns risk att gästerna spiller räksallad över sig.

  • Blåbärsmojito

    En frisk och fruktig mojito med söta blåbär. Vill man ha drinken alkoholfri så uteslut bara romen.

  • Kräftlag

    Det här är ett riktigt fiffigt och enkelt sätt att få de frysta kräftorna att smaka helt fantastiskt.

  • Det var ingen tumör – det var lille August!

    När båda graviditetstesterna visade att hon var gravid förstod Malin Holgersson ingenting. Hon som var 46 år och kommit i klimakteriet kunde väl inte vara med barn? När läkaren bekräftade testen ett par dagar senare kom nästa chock…

  • Mia Parnevik: “Vi älskar Florida – men den svenska sommaren är bäst”

    I hela sitt liv har Mia Parnevik satt andra framför sig själv. Men med 50-årsdagen runt hörnet vill tv-profilen skifta fokus och börja prioritera sig själv, sina projekt och, framför allt, sin hälsa. Foto: TV3

  • Jordgubbar med mynta och limesås

    Sommarens enklaste dessert. En fräsch limesås och myntasocker är supergott att doppa de söta och solmogna jordgubbarna i.

  • Panzanella med lufttorkad skinka

    Matig sommarsallad från Italien. Till lunch brukar jag servera salladen med lufttorkad skinka eller mozzarella, men den passar också bra som tillbehör till sommarens grillmat. Servera salladen nygjord eller låt den dra ½–1 timme i kylen innan den serveras.

Scroll to Top