Alla artiklar

  • Grekisk grönsaksgratäng

    En jättegod grönsaksgratäng med fetaost.

  • Rårakor

    En av våra mest kända krögare ansåg, att grädda blinier till löjrom var som att gå över ån efter vatten, när vi har våra läckra rårakor. Här kommer receptet på sådana, att servera till olika goda tilltugg.

  • Currywok

    En ljuvligt doftande rätt som också är underbart vacker att se på. Har du ingen wokpanna, kan du laga den i stekpannan.

  • Baconsås (av Monica i Motala)

    Du behöver 2 pkt bacon 1 st gul lök 2 msk mjöl mjölk vitlökspulver eller 1 klyfta salt vitpeppar eller svartpeppar Det här behövs för…

  • Biffmacka med krasse och tomat

    Du behöver 4 st brödskivor grova 2 tsk margarin 4 st salladsblad eller 2 dl strimlad sallat 2 st tomater 4 msk krasse Till 4…

  • Fläskfilé parmesan (av Petra i Södertälje)

    Du behöver 1 st fläskfilé 1 st lök 1 st burk crème fraîche 1 st parmesanost påse 1 st paprika 2 st buljongtärningar mjölk Det…

  • Skinka satay

    Härlig indonesisk rätt med smaker som uppskattas av både barn och vuxna. Förbered ingredienserna, så går det snabbt att woka samman allt.

  • Svensk-italiensk falukorv

    Ugnsstekt falukorv är en svensk klassiker. Här bjuder vi rätten med italienskt potatismos, smaksatt med bl a parmesan och basilika. En mycket god kombination.

  • Fylld färsschnitzel

    Fylld färsschnitzel, som med helt kött heter "schweizerschnitzel", blir en riktig festrätt om man serverar den med t ex klyftpotatis, sockerärter och skivade tomater.

Scroll to Top