Alla artiklar

  • Fiskburgare (av Ewa i Ulricehamn)

    Du behöver 400 g fiskfilé t ex torsk 1 st ägg 1 dl mjölk 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 dl ströbröd matfett att…

  • Sås till fisken (av Lotta i Sollebrunn)

    Du behöver 1 l yoghurt naturell 1 st lök liten gul 1 st lök liten röd 1 dl kaviar (typ kalles) 1 st citron saft…

  • Grillade laxkotletter

    Lax har numera ett mycket rimligt pris. Det är också en utmärkt fisk att grilla, som alla feta fiskar!

  • Fiskspett med skaldjur

    Spetten är både festliga och praktiska, eftersom de går att förbereda och ha i kylskåpet tills de ska ätas. De är goda både med och utan sås. Spetten går utmärkt att steka i ugnen, men har du grillen framme kan du grilla dem!

  • Hovmästarböckling

    En kall liten supé- eller lunchrätt att bjuda med nykokt dillpotatis och hårt bröd.

  • Ugnslax med nötfyllda tomater

    Du behöver laxfilé ca 600 g färsk med skinnet kvar 0.5 tsk salt 0.5 krm svartpeppar grovmalen 2 msk schalottenlök finhackad 0.5 dl klippt gräslök…

  • Mikrad torsk på medelhavsvis

    Du behöver 600 g torskfilé färska eller frysta 2 msk olja gärna oliv 0.5 st pressad citron saften av 1/2-1 tsk salt 1 krm vitpeppar…

  • Ostfylld spätta med kräftsås

    Av spättfiléer kan man laga mycket gott, men godare än så här kan det knappast bli. Får du inte tag i färska filéer går det lika bra med frysta.

  • Exotisk skaldjurspanna

    Du behöver 400 g räkor med skal 4 st havskräftor ca 200 g 20 st musslor eller 1 burk musslor 100 g crabsticks 1 st…

Scroll to Top